Treballs en el CPC Pinet.

Alumnes de Forestals

Les nostres primeres pràctiques i actuacions com alumnes del mòdul de forestals van ser als voltants del CPC Pinet. Així, el 26 de novembre reparàrem l'hivernacle, un treball que van realitzar companys de l'anterior taller d'ocupació, ja que tenia alguns desperfectes per les inclemències del temps. Recol·locàrem el plàstic i el tensàrem ajustant amb uns cargols autorroscants en els tubs principals de l'estructura, perquè no es destensara amb tanta facilitat i enganxàrem els plecs per dins amb cinta americana.



Acabada la tasca de reparació de l'hivernacle, els primers dies de desembre vam seguir actuant al voltant del centre, aquesta vegada els treballs van ser de poda, desbrossada i neteja en les zones arbrades. Podàrem baladres i pins, treballs que vam dur a terme utilitzant serres de perxa per tallar les branques des de la tija, ja que els pins, sobretot, comptaven amb nombroses branques seques. Per a la poda de baladres també es van usar xerracs ja que així les ajudàvem a créixer correctament.


Després de la poda de tots els exemplars, vam procedir a la recollida i càrrega de totes les branques en diversos contenidors, perquè així, se les pogueren emportar a un punt net. Finalment vam fer un recompte d'eines i es van traslladar al Col·legi de la Carrasca per al seu posterior ús en les següents actuacions. Aquest primer contacte amb les eines i amb el treball a realitzar, ens va ajudar per començar a conèixer-nos millor entre nosaltres i així preparar-nos per a propers treballs sobre el terreny.