Visita formativa al taller d'ocupació "Conservació del Bosc de la Devesa Albufera II".

Alumnes de Forestals i Jardineria


El passat divendres 29 d'abril tot l'equip del Taller d'Ocupació Centelles Oliva II vam anar de visita al bosc de la Devesa del Saler per conèixer els treballs realitzats pels seus alumnes de les especialitats de llavors i de sensibilització ambiental.



Durant la visita vam tenir l'oportunitat de realitzar una presentació de les actuacions realitzades per nosaltres i intercanviar opinions. Aquestes presentacions van anar a càrrec dels nostres companys Juanma i Evaristo, de les especialitats de treballs forestals i jardineria, respectivament. Als que vam aprofitar aquesta ocasió per felicitar-los pel seu excel·lent treball.

Després de la presentació ens van mostrar les instal·lacions en què desenvolupen la seva feina, com el viver, on el seu monitor ens va detallar els treballs de sembra i realització de acodos i esqueixos que s'estaven duent a terme.

Finalment, dues de les seves alumnes ens van guiar en una interessant ruta pel bosc i les dunes del Saler. Totes dues van realitzar una esplèndida explicació tant de l'entorn natural, com els usos i costums locals, que condicionen la seva fesomia. Gràcies a elles vam poder aprendre molt de les diferents espècies vegetals in situ, en un entorn tan emblemàtic com espectacular.

Vam gaudir d'un matí molt interessant, tornarem!