Finalització de les actuacions al Collado

Alumnes de Forestals

El passat 11 de maig es van donar per finalitzades les actuacions de millora i condicionament a la zona del Collado per part de l'equip de l'especialitat de Treballs Forestals.

Fonamentalment s'han dut a terme noves tasques de desbrossament, podes i aclarides. També altres tipus de tasques puntuals com l'eliminació d'espècies invasores i el triturat de restes vegetals seques, resultants d'actuacions anteriors a la nostra i que es trobaven acumulades a la zona. A més, es va procedir a l'eliminació de restes inorgànics, malauradament abundants, i l'eliminació de soques d'exemplars talats temps enrere per altres brigades alienes al taller d'ocupació.


Novament, hem rebut nombroses felicitacions pel resultat obtingut, atès que aquesta actuació ens ha ofert una major visibilitat davant nostre veïnat, per ser una zona de pas continu.

Aprofitem aquestes breus línies per agrair cadascuna de les mostres d'estima i les paraules d'agraïment rebudes, tant del veïnat com de la resta de l'equip del taller, com dels membres de les brigades municipals i de les autoritats i entitats locals amb les que hem treballat colze amb colze, per fer possible aquest Taller d'Ocupació.