Treballs en La Carrasca.

Alumnos de Forestales

El dia 11 de desembre vam començar la nostra primera actuació a la zona de la Carrasca. Aquesta actuació comprenia tant l'interior del CEIP la Carrasca com la zona del parc de Santa Anna que es troba al voltant de l'escola.
L'actuació que vam portar a terme a l'interior del col·legi comprenia aclarides, poda i desbrossament de les zones enjardinades i part de la zona muntanyosa que es troba també a l'interior del mateix. Per això ens vam dividir la feina per trams i equips i utilitzàrem diverses eines, tant manuals com mecanitzades, com xerracs, tisores, cisalles, ganxos, motoserres, motoserres de perxa, desbrossadores i trituradores.




A la zona exterior, es va dur a terme una actuació molt més costosa, ja que es van tallar els arbres que estaven secs i es van trossejar en trossos petits per poder ser transportats als contenidors i així poder ser reciclats i aprofitats com a adob. La finalitat d'aquesta tala era donar més espai i llum a les carrasques. També es va treballar en l'eliminació d'espècies invasores, respectant les plantes aromàtiques i autòctones de la zona i es va treballar una línia de tallafoc per millorar la zona i treballar en la prevenció de catàstrofes naturals i d'incendis.