Reunió amb les associacions de veïns.

Taller d'Ocupació Centelles Oliva II

Previ a l'inici de les actuacions per part de l'especialitat d'infraestructura de jardins, hem mantingut diverses reunions amb les associacions veïnals dels barris afectats per aquestes actuacions, per tal de recollir les seves propostes i inquietuds i en base a això concretar els projectes d'actuació.

Va ser iniciativa de la Regidora d'ocupació-empresa i Recursos Humans, Rosa Ana Miñana, en línia amb les activitats de participació ciutadana promogudes per l'Ajuntament d'Oliva, mantenir aquestes reunions. Es va crear un grup de treball amb la participació de l'Ajuntament, membres de l'equip del taller i representants de les associacions, a esmentar:

  • Associació "El Pinet"
  • Associació "Raval-Gerreria"
  • Associació "El Raval"
  • Associació "El Romani"



En les primeres reunions es va explicar als veïns quines eren les actuacions previstes en els seus jardins i zones verdes. Es van presentar els projectes i se'ls va lliurar un qüestionari d'opinió on pogueren reflectir les seves preferències, inquietuds i demandes.
























Completats els qüestionaris i després de la seva interpretació, vam tenir una última reunió amb les associacions, de moment, en la qual vam exposar els resultats i en comú acord es van concretar les actuacions que anàvem a iniciar en breu.

Des del Taller d'ocupació Centelles Oliva II, volem agrair a les Associacions esmentades, el seu interès i gran disposició per col·laborar en el projecte així com la seva implicació.