Inaugurem el taller.

Taller d'Ocupació Centelles Oliva II

El 16 novembre 2015 començà el Taller d'Ocupació Centelles Oliva II. La presentació d'aquest taller va tenir lloc a les dependències del CPC Pinet, on ens vam reunir el personal treballador juntament amb els alumnes, la cap del departament d'ADL de l'Ajuntament d'Oliva i la regidora d'ocupació i empresa Rosana Miñana.



El taller tindrà una durada de 6 mesos i finalitzarà el 15 de maig de 2016. Constarà de dues especialitats professionals que són Treballs Forestals i Infraestructura de Jardins i per a les que s'han contractat a 24 persones desocupades, 12 per especialitat.

Durant la reunió es va explicar als alumnes què és i en què consisteix un taller d'ocupació, com seria la formació pràctica i teòrica que anaven a rebre, en què consistien les dues especialitats que anaven a integrar el taller i se'ls va presentar al personal directiu i els professors del taller.

Després de les pertinents explicacions es va procedir a resoldre dubtes, i després cada grup d'alumnes va passar a diferents aules amb els seus respectius monitors. Durant el transcurs de la resta de la jornada, els monitors es van encarregar de seguir resolent dubtes, prendre dades dels alumnes i realitzar unes primeres activitats i dinàmiques de grup, amb la finalitat de que els alumnes començaren a conèixer-se.